خبر فوری:

نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران

پنج‌شنبه 19 شهريور 1405
06:47
نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران خبرگزاری «رویترز» به نقل از تحلیلگران نوشت که ایران به احتمال زیاد، زیردریایی کنترل از راه دور آمریکایی را که اخیراً به غنیمت گرفت، مهندسی معکوس کند.

العالم - آمریکا

بعد از اقدام جمهوری اسلامی ایران در تصاحب یک فروند زیردریایی کنترل از راه دور آمریکایی، واشنگتن نگران مهندسی معکوس این فناوری پیشرفته خود شد.

خبرگزاری «رویترز» بامداد پنجشنبه در این‌باره گزارش داد:‌ «ایران احتمالاً زیردریایی دایو-ال‌دی را که به غنیمت گرفته، مهندسی معکوس خواهد کرد که به تهران امکان داشتن فناوری ارزشمند زهپادهای آمریکایی را می‌دهد».

در این گزارش آمده است: «نیروی دریایی آمریکا و شرکت آندوریل، سازنده این زهپاد، این حادثه را کم‌اهمیت جلوه داده و گفته‌اند که این وسیله یک مدل قدیمی بوده که دچار نقص فنی شده و قبل از اینکه نیروهای ایرانی آن را به دست بیاورند، رها شده بود».

بر این اساس، زهپاد دایو-ال‌دی برای ماموریت‌های زیرآبی خودکار دوربرد طراحی شده است و می‌تواند تا 10 روز با حداقل دخالت انسان فعالیت کند.

رویترز همچنین افزود: «تحلیلگران می‌گویند شاید ایران از زهپاد به غنیمت گرفته شده، به یک برتری نظامی قاطع دست پیدا نکند اما این ماجرا نشان‌دهنده یک پیروزی برای تهران و یک شکست ناخوشایند برای تلاش‌های واشنگتن در جهت نمایش برتری فناورانه خود است».

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم